Tuinmeubelen Nijmegen

Ben je op zoek naar tuinmeubelen in de buurt van Nijmegen? TuinWereld heeft verschillende vestigingen. Kom bij ons langs in Malden, Tiel, Wijchen of Bocholt. Bij ons vind je een ruim assortiment tuinmeubelen van topmerken, zoals Hartman, Life Outdoor Living, Platinum en Kettler. We hebben ook een eigen importlijn met hippe tuinmeubelen!

Welke materialen tuinmeubelen koop je bij TuinWereld nabij Nijmegen?

De tuinmeubelen van TuinWereld in de buurt van Nijmegen zijn van goede kwaliteit. Wij verkopen tuinmeubelen die gemaakt zijn van wicker, teak, aluminium, RVS/metaal en kunststof. Ons aanbod is erg ruim, waardoor je een brede keus heeft aan de volgende tuinmeubelen: 

Elk materiaal heeft zo zijn voor en nadelen. Teak hout zorgt bijvoorbeeld voor een natuurlijke en  robuuste sfeer, maar hout heeft relatief veel onderhoud nodig om mooi te blijven. Meubels van kunststof of gevlochten kunststof (wicker) hebben veel minder onderhoud nodig en ze zijn erg licht. Bij aluminium en metaal moet je weer goed opletten dat de tuinmeubelen niet gaan roesten. Het uitkiezen van tuinmeubelen is dus niet alleen een kwestie van smaak, maar ook van gemak. Je kunt kiezen uit verschillende soorten materialen, maar natuurlijk ook uit verschillende merken. Wij verkopen onder andere de volgende merken: 

  • Hartman
  • Life Outdoor Living
  • Platinum
  • Kettler

Hoe onderhoud je diverse soorten tuinmeubelen?

Wij raden je sterk aan om jouw tuinmeubelen in de winter naar binnen te halen of af te dekken met een zeil. Daarnaast is het belangrijk om tuinmeubelen, van welke materiaalsoort dan ook, eens per maand schoon te maken met een borstel en een sopje. Gebruik nooit te agressieve schoonmaakmiddelen. Daarmee beschadig je jouw tuinmeubelen namelijk. Voor houten tuinmeubelen raden wij je aan om speciale houtreiniger te gebruiken. Deze houtreiniger zorgt er namelijk voor dat biologische aanslag wordt verwijderd. Het is erg belangrijk dat je bij de aanschaf van tuinmeubelen even navraagt of jouw tuinmeubelen op de juiste manier bewerkt zijn. Dit geldt vooral voor tuinmeubelen van hout, aluminium en metaal. Hiermee voorkom je dat jouw tuinmeubelen snel verkleuren, rotten of roesten. Spreek voor meer deskundig advies over het onderhoud van jouw tuinmeubelen één van de medewerkers in onze tuincentra nabij Nijmegen aan. Zij beantwoorden graag al jouw vragen! Of bekijk onze online tuintips.

Tuinmeubelen-Nijmegen-TuinWereld-Tuincentrum

Accessoires voor jouw tuinmeubelen kopen in de buurt van Nijmegen

Bij TuinWereld in de omgeving van Nijmegen koop je niet alleen diverse soorten tuinmeubelen, maar ook bijbehorende accessoires, zoals kussens, opbergkisten en parasols. De parasols, opbergkisten en kussens uit ons assortiment zorgen voor een complete tuinset. Met deze accessoires maak je van jouw tuin een echt geheel. Kom snel eens bij ons langs! Iedere zondag is koopzondag.

Kom dus voor prachtige tuinmeubelen inclusief accessoires van goede kwaliteit. Onze medewerkers geven je graag advies en kunnen vrijwel altijd jouw vragen beantwoorden. Je kunt natuurlijk ook altijd contact met ons opnemen. TuinWereld verkoopt verschillende accessoires voor jouw tuinsets en tuinsets van verschillende materialen. Hopelijk tot ziens bij TuinWereld in de buurt van Nijmegen!