Tuinmeubelen Nijmegen

Bent u op zoek naar tuinmeubelen in de buurt van Nijmegen? TuinWereld heeft verschillende vestigingen nabij Nijmegen, zodat er altijd wel eentje bij u in de buurt is. Wij hebben een breed assortiment aan tuinmeubelen zoals loungesets, diningsets en kussens en parasols. We bieden de meest bekende merken zoals: Hartman, Life Outdoor Living, Platinum en Kettler. TuinWereld heeft ook een eigen importlijn met actuele en kwalitatieve tuinmeubelen.

Materialen tuinmeubelen in Nijmegen

De tuinmeubelen van TuinWereld zijn van goede kwaliteit. De volgende materialen worden gebruikt: wicker, teak, aluminium, RVS/metaal en kunststof. We bieden onder andere:

  • dining sets;

  • lounge sets;

  • kussens en parasols.

TuinWereld  heeft alles op gebied van loungen, zoals hele grote banken, tweezitsbanken en heerlijk zittende stoelen. Ook als u een diningset nodig heeft, bent u bij TuinWereld aan het juiste adres. Kijk voor de tuinmeubelen die wij in het assortiment hebben op onze website.

 

Neem contact op met TuinWereld

Kijk op de website voor een van de vestigingen en openingstijden van TuinWereld nabij Nijmegen die voor u het meest dichtstbij is. Kom langs en test de tuinmeubelen zelf uit! Onze vriendelijke medewerkers zijn u graag van dienst.