Kunstkerstboom Nijmegen

Een kunstkerstboom kopen in de omgeving van Nijmegen? Kom dan naar één van de filialen van TuinWereld in Malden, Tiel, Wijchen of Bocholt. Bij ons koopt u prachtige kunstkerstbomen die nauwelijks van echt te onderscheiden zijn. Toch liever een echte boom in huis? Ook deze koopt u bij TuinWereld!

Zo zet u de kunstkerstboom op

De kunstkerstbomen van TuinWereld nabij Nijmegen lijken nét echt

Er wordt vaak gedacht dat een gezellige kerstsfeer alleen bereikt kan worden door een echte kerstboom in huis te halen. Neem eens een kijkje in het kunstkerstbomenbos van TuinWereld en u zult zien dat kunstkerstbomen nét echt kunnen lijken. Wat maakt onze bomen zo realistisch:

  • De naalden zijn gemaakt van PE en PVC
  • De takken zijn gemaakt met mallen van natuurlijke naalden
  • De takken zijn heel vol
  • Onze bomen hebben natuurlijke kleuren

PVC is een materiaal waar ook natuurlijk uitziende vloeren van worden gemaakt. PVC naalden worden gemaakt door twee of drie platen PVC samen te lijmen en in lange rechthoekige stroken te knippen. Door deze vast te zetten aan de takken worden de naalden sterker. Dit maakt het ook mogelijk om de boom op te vouwen. PE is een vormbaar plastic waar gemakkelijk replica’s van echte kerstbomen van te maken zijn. De meeste bomen die wij verkopen zijn een mix van deze materialen; PE naalden aan de buitenkant en PVC naalden als vulmiddel aan de binnenkant. De bomen zijn dus stevig én ze zien er vol en realistisch uit.  

kunstkerstbomen-kopen-tuinwereld

Een divers aanbod kunstkerstbomen bij onze tuincentra in de buurt van Nijmegen

Bij TuinWereld koopt u heel veel verschillende soorten kunstkerstbomen. Ontdek de mogelijkheden in onze showroom. We verkopen vooral kunstkerstbomen van Triumph Tree en Blackbox. Naast realistische kunstkerstbomen koopt u bij ons ook bomen in vrolijke kleuren, zoals wit, roze of blauw. Bij sommige modellen zit de verlichting er al in. Bij al onze kunstkerstbomen krijgt u een gratis stevige standaard. Sommige kunstkerstbomen uit ons assortiment zijn besneeuwd. Dit geeft een gezellige winterse sfeer in huis tijdens de kerstdagen. 

Bezoek onze sfeershow dichtbij Nijmegen voor al uw kerstversieringen

Kerstversieringen kopen doet u tijdens de sfeershow van TuinWereld in de buurt van Nijmegen. Ieder jaar doen onze medewerkers hun uiterste best om een spektakel voor u neer te zetten. Naast dat u kunt genieten van een leuke show en vaak ook lekkere hapjes, is dit ook het perfecte moment om kerstinkopen te doen. Bekijk onze echte kerstbomen, kunstkerstbomen, decoraties en verlichting! Met de kerstartikelen van TuinWereld wordt uw kerst gegarandeerd een succes. Iedereen zal versteld staan van uw prachtige kerstboom inclusief kerstversieringen! 

Heeft u vragen over ons assortiment kunstkerstbomen of over andere kerstartikelen? Kom dan langs bij één van onze vestigingen in Malden, Tiel, Bocholt of Wijchen. Onze medewerkers staan altijd voor u klaar en helpen u graag bij het creëren van een sfeervolle kerst. Ook kunt u altijd contact met ons opnemen. Wilt u ons gehele assortiment kunstkerstbomen bekijken? Kom dan langs bij één van onze vier tuincentra in de omgeving van Nijmegen. Hopelijk tot snel bij TuinWereld!