Kerst

Kerst is de gezelligste tijd van het jaar! Naast onze nieuwe kerstshows kunt u ook bij ons terecht voor kunstkerstbomen en natuurlijk voor heel veel echte kerstbomen! Bekijk in onze winkels de nieuwe sfeerthema's die volledig zijn ingericht om inspiratie op te doen om sfeervol te genieten tijdens de feestdagen.

Kerstversiering in diverse soorten, maten én thema's

Alles, maar dan ook alles voor de kerst kunt u vinden bij tuincentrum TuinWereld. Natuurlijk hebben wij kerstbomen en kunstkerstbomen, maar wat dacht u van mooie kerstversiering, zoals kerstballen, kerstslingers, pieken, kerstverlichting voor binnen en buiten en mooie kersthuisjes. Met al deze kerstversiering kunt u zelf de ultieme kerstsfeer in huis brengen! Ieder jaar vindt u bij ons verschillende kerstthema's. Zo kunt u gemakkelijk uw favoriete thema kiezen en de mooiste kerstartikelen bij uitzoeken.

Tuincentrum TuinWereld - Kerst

Welke kersttrends zien we dit jaar?

Elk jaar zien we diverse kersttrends terug in de winkels van TuinWereld. Ook dit jaar zijn er weer zeven kersttrends die centraal staan en ieder thema heeft zo zijn eigen kleuren, kenmerken en eigenschappen. Welke kerstthema's dat zijn? Dat laten we u graag zien! Dit zijn de thema's van kerstblogger Christmaholic:

Tuincentrum TuinWereld - Kerst - Kersttrends

Made With Love

Op zoek naar een kerst trend die in het teken staat van de liefde? Kies dan voor het thema 'Made With Love'! In dit thema gaat het alleen maar over liefde. Liefde die we voor elkaar hebben en is het afgelopen jaar nog belangrijker dan ooit. De kleuren van dit thema zijn voornamelijk rood met veel hartjes.

Christmas Classics

Het klassieke thema zien we ook dit jaar weer terug tussen alle kersttrends. Kleuren zoals dennengroen en kerstrood worden dit jaar gecombineerd met licht goud en parelmoer. Leuk detail: we zien op verschillende manieren de vintage versieringen terugkomen.

Forest Friends

In het thema 'Forest Friends' staat een herfstachtig bos centraal. Hierin zien we veel bruin- en groentinten terug. Natuurlijk mogen de diertjes, zoals uilen, herten, egels en eekhoorns niet ontbreken.

Tuincentrum TuinWereld - Kerst - Kersttrends

Magical Garden

Zoet, zoeter, zoetst; dat is het thema 'Magical Garden'. Hier vind je maar liefst drie tinten roze: fluweelroze, magnolia en blush pink. Het thema straalt veel romantiek, vrouwelijkheid en veel roze uit!

Winter Joy

Een echt winters kersthema kan natuurlijk niet ontbreken tussen al deze kersttrends. We zien diverse kleuren bruin, blauw, wit in combinatie met oranjebruine tinten. Warme chocolademelk, snoep en taarten staan voornamelijk centraal!

Bright Luxury

Veel goud in combinatie met wit; dat het is het thema 'Bright Luxury'. We zien veel engeltjes en andere witte beeldjes. Het thema heeft een lichte uitstraling, maar is tegelijkertijd ook klassiek.

Warm Glow

Hier en daar een panterprintje in combinatie met droogbloemen, leuke printjes en pluimen, dat is het thema 'Warm Glow'. Bij dit thema passen perfect de opvallende kersthangers, zoals een jukebox, saxofoon en wijnflessen.

Tuincentrum TuinWereld - Kerst - Kersttrends

Kerstshow bezoeken? Kom langs bij TuinWereld

Ieder jaar toveren wij de winkels van TuinWereld om tot prachtige kerstparadijzen. Hier presenteren wij elk jaar de kersttrends en kunt u inspiratie opdoen voor tijdens de feestdagen. Heeft u vragen over bijvoorbeeld de verschillende kunstkerstbomen of over de Lemax kersthuisjes. Onze medewerkers staan altijd voor u klaar en helpen u graag!

Kerstartikelen kopen doet u natuurlijk bij tuincentrum TuinWereld

Bent u benieuwd geworden naar onze mooie kerstshows waar u alle kerstthema's met eigen ogen kunt bewonderen? U vindt tuincentrum TuinWereld in Wijchen, Malden, Tiel en Bocholt. Kom gezellig bij ons langs en laat u verrassen! Graag tot ziens bij TuinWereld!

Toon filters Verberg filters

Filter producten

€   - 
Wis selectie
1 - 60 van 511 producten