Kerst

Kerst is de gezelligste tijd van het jaar! Naast onze nieuwe kerstshows kun je ook bij ons terecht voor kunstkerstbomen en natuurlijk voor heel veel echte kerstbomen! Bekijk in onze winkels de nieuwe sfeerthema's die volledig zijn ingericht om inspiratie op te doen om sfeervol te genieten tijdens de feestdagen.

Kerstversiering in diverse soorten, maten én thema's

Alles, maar dan ook alles voor de kerst vind je bij TuinWereld. Natuurlijk hebben wij kerstbomen en kunstkerstbomen, maar wat dacht je van mooie kerstversiering, zoals kerstballen, kerstslingers, pieken, kerstverlichting voor binnen en buiten en mooie kersthuisjes. Met al deze kerstversiering breng je zelf de ultieme kerstsfeer in huis! Ieder jaar vind je bij ons verschillende kerstthema's. Zo kies je gemakkelijk jouw favoriete thema en de mooiste kerstartikelen.

Tuincentrum TuinWereld - Kerst - Kersttrends

Kerstshow bezoeken? Kom langs bij TuinWereld

Ieder jaar toveren wij de winkels van TuinWereld om tot prachtige kerstparadijzen. Hier presenteren wij elk jaar de kersttrends en kun je inspiratie opdoen voor tijdens de feestdagen. Heb je vragen over bijvoorbeeld de verschillende kunstkerstbomen of over de Lemax kersthuisjes. Onze medewerkers staan altijd voor jou klaar en helpen je graag!

Kerstartikelen kopen doe je natuurlijk bij TuinWereld

Ben je benieuwd geworden naar onze mooie kerstshows waar je alle kerstthema's met eigen ogen kunt bewonderen? Je vindt tuincentrum TuinWereld in Wijchen, Malden, Tiel en Bocholt. Kom gezellig bij ons langs en laat je verrassen! Graag tot ziens bij TuinWereld!

Openingstijden