Verschillende kruidentuintjes

Voordat je begint met de aanleg van je kruidentuin moet je bepalen wat je wilt kweken en hoe alles er straks moet komen uit te zien. Wil je een wilde kruidentuin of houd je het liever strak?

Wilde kruidentuin:
een stukje grond waar je alles ongerept laat groeien. In tegenstelling tot een traditionele tuin, waar alle planten netjes op hun plaats groeien.

Moderne kruidentuin:
beschik je over een moderne woning en heb je het liefst strakke lijnen? Werk met leuke designelementen en integreer je planten op een rustige manier. Kruiden hebben vaak de neiging om snel te groeien. Tijdig ingrijpen, is dus de boodschap.

Vierkantemetertuin:
je vindt ze tegenwoordig overal, de vierkantemetertuintjes. Een doeltreffende oplossing wanneer je een kleine tuin of terras hebt. Of je integreert de houten bakken in je tuin. Zo houd je sterk groeiende kruiden in toom.

Traditionele kruidentuin:
de kruidentuin zoals je hem al lang kent. Oma en opa die een stukje grond bewerken en er kruiden kweken. Een dergelijke kruidentuin grenst meteen aan de moestuin en vormt meestal één geheel.

Combo-kruidentuin:
een tuin waar je zowel groenten als kruiden kweekt. Een leuke combinatie om je kruidenavontuur een stuk spannender te maken!

Bekijk meer productgroepen in de categorie De Moestuin