• Groen maakt 

    GELUKKIG!

Kerst

Kerst is de gezelligste tijd van het jaar! Naast onze nieuwe kerstshows kunt u ook bij ons terecht voor kunstkerstbomen en natuurlijk voor heel veel echte kerstbomen! Bekijk in onze winkels de nieuwe sfeerthema's die volledig zijn ingericht om inspiratie op te doen om sfeervol te genieten tijdens de feestdagen.

Kerstversiering in diverse soorten, maten én thema's

Alles, maar dan ook alles voor de kerst kunt u vinden bij tuincentrum TuinWereld. Natuurlijk hebben wij kerstbomen en kunstkerstbomen, maar wat dacht u van mooie kerstversiering, zoals kerstballen, kerstslingers, pieken, kerstverlichting voor binnen en buiten en mooie kersthuisjes. Met al deze kerstversiering kunt u zelf de ultieme kerstsfeer in huis brengen! Ieder jaar vindt u bij ons verschillende kerstthema's. Zo kunt u gemakkelijk uw favoriete thema kiezen en de mooiste kerstartikelen bij uitzoeken.

Tuincentrum TuinWereld - Kerst

Welke kersttrends zien we dit jaar?

Elk jaar zien we diverse kersttrends terug in de winkels van TuinWereld. Ook dit jaar zijn er weer zeven kersttrends die centraal staan en ieder thema heeft zo zijn eigen kleuren, kenmerken en eigenschappen. Welke kerstthema's dat zijn? Dat laten we u graag zien!

Tuincentrum TuinWereld - Kerst - Kersttrends 2019

Ice Adventure

Ieder jaar is er een groot thema en dat is dit jaar Ice Adventure. Dit thema is gebaseerd op de Noordpool en dat is duidelijk terug te zien in de kleuren: blauw, bruin, zilver en wit. Bij dit thema zie je namelijk ook veel winterse effecten, zoals kristallen, fluweel en sneeuw.

Red Velvet

Is uw lievelingskleur rood en houdt wel van een luxe uitstraling? Dan is het kerstthema Red Velvet misschien wel iets voor u! De decoratie die bij dit thema hoort is er in diverse kleuren paars, rood, roze, groen en goud. Deze kleuren worden gecombineerd met printjes en fluwele accenten.

Country Christmas

Een traditioneel thema wat we ieder jaar terugzien is een thema met de bekende kleuren, zoals rood, bruin, groen en goud. Dit jaar is het traditionele thema te zien met veel vogeltjes en hertjes en zo wordt dit thema elk jaar wat aangepast.

Tuincentrum TuinWereld - Kerst - Kersttrends 2019

Embrace Nature

Is uw lievelingskleur groen en houdt u van de natuur? Bekijk dan eens dit thema bij TuinWereld. De kleur die hier namelijk centraal staat is groen! Deze kleur wordt gecombineerd met diverse hout tinten en mosterdgoud. 

December to Remember

Een traditionele kersttrend dit jaar is December to Remember. Wat bij deze kersttrend veel te zien is, zijn kerstmannen, kabouters en elfjes. Zo maakt u dit thema nét even wat vrolijker en nostalgisch!

Christmas Rituals

Wilt u dit jaar met de kerstdagen eens een stoere look in huis? Kies dan voor Christmas Rituals! Deze landelijke trend in combinatie met veel houttinten en industriële elementen staat heel sfeervol in huis!

Chrystal Ball

De laatste kersttrend is Chrystal Ball. Dit thema is erg kenmerkend door zijn sprookjesachtige decoratie. Denk dan aan zwanen, elfjes en unicorns. Allemaal in de kleuren roze, wit, paars en zilver. Hoe zoeter, hoe beter!

Tuincentrum TuinWereld - Kerst - Kersttrends 2019

Kerstshow bezoeken? Kom langs bij TuinWereld

Ieder jaar toveren wij de winkels van TuinWereld om tot prachtige kerstparadijzen. Hier presenteren wij elk jaar de kersttrends en kunt u inspiratie opdoen voor tijdens de feestdagen. Heeft u vragen over bijvoorbeeld de verschillende kunstkerstbomen of over de Lemax kersthuisjes. Onze medewerkers staan altijd voor u klaar en helpen u graag!

Kerstartikelen kopen doet u natuurlijk bij tuincentrum TuinWereld

Bent u benieuwd geworden naar onze mooie kerstshows waar u alle kerstthema's met eigen ogen kunt bewonderen? U vindt tuincentrum TuinWereld in Wijchen, Malden, Tiel en Bocholt. Kom gezellig bij ons langs en laat u verrassen! Graag tot ziens bij TuinWereld!