• kerst

    kerst

    Kerst 2019

    The most wonderful time of the year!

Kerst

De gezelligste tijd van het jaar! Naast onze nieuwe kerstshows kunt u ook bij ons terecht voor kunstkerstbomen en natuurlijk voor heel veel echte kerstbomen! Bekijk ook onze nieuwe sfeerthema's, volledig ingericht om inspiratie op te doen om sfeervol te  genieten. Heeft u geen haast? Sla dan ook zeker ons Tuinrestaurant niet over, waar u gezellig even kunt bijkomen en heerlijk kunt lunchen.

Kerstversiering

Alles, maar dan ook alles voor de Kerst kunt u vinden bij Tuinwereld. Natuurlijk hebben wij kerstbomen en kunstkerstbomen, maar wat dacht u van mooie kerstversiering, zoals kerstballen, kerstslingers, pieken, kerstverlichting voor binnen en buiten en mooie kersthuisjes. Met al deze kerstversiering kunt u zelf de ultieme kerstsfeer in huis brengen! Kom langs bij één van onze vestigingen en laat u zich inspireren door al het moois.

KiKa Kerstballen

Wilt u dit jaar uw kerstboom versieren voor een goed doel? Onze vestigingen van TuinWereld verkopen dit jaar een hele speciale kerstbal, namelijk de KiKa Kerstbal. Met de aankoop van deze KiKa Kerstbal steunt u Stichting Kinderen Kankervrij. Deze stichting doet al meer dan 15 jaar onderzoek naar kinderkanker. Van het verzamelde geld worden onderzoeken gedaan op het gebied van kinderkanker. Ruim 550 kinderen in Nederland krijgen kanker. Op dit moment geneest 75% van deze kinderen. De stichting wilt dit percentage verhogen naar 95%. Vier KiKa helden vertaalden hun persoonlijke verhaal in een tekening, die als opdruk op de kerstballen staan. De KiKa Kerstbal kost €4,95 per stuk. Daarvan gaat €2,50 direct naar de strijd tegen kinderkanker. Tuincentrum Coppelmans is één van 160 tuincentra in Nederland die deze kerstballen verkopen. Dus kom langs bij één van onze vestigingen, koop een KiKa Kerstbal en steun het goede doel!

Kerstartikelen bij TuinWereld

Bent u benieuwd geworden naar ons kerstassortiment? Wij zijn gevestigd in Wijchen, Malden, Tiel en Bocholt! dus er is vast een vestiging bij u in de buurt. Kom gezellig langs! Graag tot ziens bij Tuinwereld!

Toon filters Verberg filters

Filter producten

€   - 
Wis selectie
1 - 12 van 293 producten