Kunst kerstbomen

TuinWereld biedt een uitgebreide collectie kunstkerstbomen van Triumph Tree. Deze bomen zijn nauwelijks van echt te onderscheiden. Dankzij een uniek procedé evenaart Triumph Tree moeder natuur zelf. Geen wonder dat dit merk al bijna een kwart eeuw moeiteloos de standaard zet.

Triumph Tree onderscheidt zich van de meeste kunstkerstbomen door de hoge kwaliteit materialen, de natuurlijke uitstraling en de makkelijke opbouw. Daarom geeft Triumph Tree ook 10 jaar garantie op de meeste bomen.

De belangrijkste kenmerken

  • 10 jaar garantie op de boom
  • 3 jaar garantie op elektronische delen en de lampjes
  • Stevige, stabiele standaard
  • Takken/stam met stalen kern,  naalden van pvc
  • Makkelijk opzetten met duidelijke gebruiksaanwijzing
  • Onderdelen altijd los te bestellen
  • Brandvertragend: officiële internationale certificering

Geen gedoe met snoeren
Heel handig is een boom met geïntegreerd licht. De lampjes zijn mooi verdeeld over de boom en de snoeren van de lampjes zijn netjes weggewerkt tussen de takken. Het lastigste klusje is dus al gedaan! Voordeel van dit systeem is dat de snoeren van de verlichting stevig op zijn plaats blijven.

Gemak
Naast duurzaamheid en kwaliteit is het gemak waarmee de Triumph Tree kan worden opgezet, één van de belangrijkste argumenten voor een zorgeloze kerst.

Ook mooi in 2020
Het materiaal dat gebruikt wordt voor het dennengroen van de bomen is PVC en PE. Beide materialen zijn van hoge kwaliteit, zeer duurzaam en voldoen aan de meest strenge Europese wetgeving voor brandveiligheid. De materialen zijn vlam vertragend volgens de Europese norm EN71-2.

Echt dennengroen
De boom met harde naalden is gemaakt van PVC dat gevormd is als een borstelhaar. Een dikke stevige ronde harde draad wordt op een bepaalde lengte afgesneden en rondom de takjes gebonden. De boom met zachte naalden (softneedle), is gemaakt uit lange stroken PVC. Deze lange stroken worden gesneden in dunne reepjes die zachte platte naalden vormen. Elke tak heeft meerdere borstelige dennengroene zijtakjes (twijgjes) en hierdoor ontstaat een mooie volle natuurgetrouwe tak.

Niet van echt te onderscheiden
De boom met een PE zijtak (twijg) heeft gezorgd voor een revolutie in de vorm en uitstraling van de kunstkerstbomen. De vloeibare PE wordt in mallen gegoten. Na het afkoelen en bewerken is een perfecte dennengroen zijtak gevormd.

Let it snow…
Frosted kerstbomen zijn, afhankelijk van het model kerstboom, soms subtiel en soms met een dikke witte laag sneeuw bedekt. De sneeuw op de takken wordt volgens een speciale techniek verwerkt.

Toon filters Verberg filters

Filter producten

€   - 
Wis selectie
1 - 8 van 8 producten