Kunstkerstbomen

Kunstkerstbomen worden met het jaar steeds populairder. Elk jaar vindt u bij Tuincentrum TuinWereld een zeer ruim assortiment met kunstkerstbomen. De keuze is ruim: denk bijvoorbeeld aan inbegrepen verlichting, bomen met een sneeuw effect of een ruim scala aan afmetingen. Bij Tuincentrum TuinWereld kunt u terecht voor alle soorten kunstkerstbomen!

Tuincentrum TuinWereld | Kunstkerstbomen kopen

Eerste kunstkerstboom komt uit de 19e eeuw

De allereerste kunstboom komt uit Duitsland en bestond alleen uit het dons van een gans. Deze dons werd groen geverfd, zodat het in ieder geval de kleur had van een echte kerstboom. Deze kunstboom was razend populair, omdat er geen naalden meer in huis lagen en vond uiteindelijk zijn weg naar de Verenigde Staten.

Na deze veren boom werd er een variant gemaakt met haren van een bezem borstel. Dit was in ieder geval een stuk steviger. Vervolgens kwam de eerste aluminium kerstboom op de markt en dit was een echte hit. De kunstkerstboom van deze tijd is vrijwel onderhoudsvrij, groen én niet meer van echt te onderscheiden.

Waar zijn kunstkerstbomen van gemaakt?

Omdat kunstkerstbomen niet meer van echt te onderscheiden zijn, wordt er vaak gevraagd waar ze van zijn gemaakt. De reden waarom ze zo echt lijken, komt door de naalden. Deze zijn gemaakt van PE, PVC of een combinatie van deze twee. Wij leggen u graag uit wat het verschil is.

  • PE is eigenlijk een soort plastic. Dit zorgt uiteindelijk voor kunstkerstbomen die net echt lijken. Kunstbomen van PE zijn vaak ook iets duurder dan kunstbomen van PVC. Dit komt omdat het proces van PE veel lastiger is.
  • PVC naalden worden gemaakt van bijvoorbeeld twee of drie platen PVC. Deze worden op elkaar gelijmd en vervolgens worden er lange stroken van geknipt. Dit wordt uiteindelijk vastgezet aan de takken.

Kunstkerstbomen kopen bij tuincentrum TuinWereld

Triumph Tree: prachtige kunstkerstbomen

TuinWereld biedt een zeer uitgebreide collectie kunstkerstbomen van Triumph Tree. Deze bomen zijn nauwelijks van echt te onderscheiden. Dankzij een zeer uniek procedé zorgt Triumph Tree ervoor dat het net lijkt of u een echte kerstboom in huis heeft staan. Het verbaast ons niet dat dit merk al bijna een kwart eeuw moeiteloos de standaard zet.

De kunstkerstbomen, guirlandes en kerstkransen van Startree

Met de feestdagen kunt u uw huis sfeervol maken met onder andere kerstversiering, kerstverlichting, maar vergeet ook zeker niet de guirlandes en kerstkransen van Startree. Startree heeft een zeer ruime collectie met kunst guirlandes, kunst kerstkransen én kunstkerstbomen. De kunstbomen van Startree zijn tafelmodellen, wat inhoudt dat het kleine formaten kunstkerstbomen zijn. Ideaal natuurlijk wanneer u op zoek bent naar een wat kleinere kunstkerstboom. Bekijk op onze website alvast de collectie van Startree. Wilt u de producten in het echt bekijken, kom dan langs bij tuincentrum TuinWereld!

De kunstkerstbomen van het merk Black Box Trees

Bij TuinWereld kunt u terecht voor een ruim assortiment van kunstkerstbomen van het merk Black Box Trees. De populaire series van dit merk zijn de Macallan of Frasier kunstkerstboom. Deze bomen hebben een karakteristiek model en bieden zich dan ook aan als een perfecte kerstboom voor in huis. De kunstboom is ieder jaar gemakkelijk op te bouwen en ook weer op te bergen in de passende doos. Wilt u dit product kopen? Bezoek dan een van onze vestigingen van TuinWereld bij u in de buurt.

Kent u de kunstkerstbomen van Everlands al?

TuinWereld heeft ook diverse kunstkerstboom van het merk Everlands. Everlands heeft vele populaire series in de collectie, zoals Alaskan Snowy, Allison Pine en de Grandis Fir. Wanneer u op zoek bent naar mooie kunstkerstbomen is het ook zeker de moeite waard om soorten van Everlands te bekijken. Haal met een Everlands kunstboom de kerst in huis. U bent bij ons van harte welkom!

Tuincentrum TuinWereld | Kunstkerstbomen kopen

Kom uw kunstkerstboom kopen bij TuinWereld!

Koop uw kunstkerstboom bij tuincentrum TuinWereld! Wij hebben een zeer ruim assortiment aan kunstbomen. Hier zit gegarandeerd een mooie boom voor u tussen. Vergeet ook zeker niet om een kijkje te nemen bij onze kerstshow. Wij toveren ieder jaar vanaf oktober onze winkels om tot een echt kerst paradijs. Wat is een kunstkerstboom zonder versiering? Bij ons kunt u terecht voor kerstverlichting, kerstversiering, kersthuisjes enzovoort. Maak er een compleet dagje uit van! U vindt onze vestigingen in Malden, Tiel, Wijchen en Bocholt (Duitsland). Zien we u snel bij TuinWereld?

Toon filters Verberg filters

Filter producten

€   - 
Wis selectie
1 - 12 van 114 producten