Kerstverlichting

Wat is kerst zonder sfeervolle verlichting? Precies... kerstverlichting kan echt niet ontbreken tijdens de feestdagen. Vergeet ook zeker niet buitenshuis alles te versieren. Zo kunt uw huis versieren, maar ook uw tuin. Tegenwoordig is het ook hartstikke hip om de sfeerverlichting de gehele winter te laten hangen. Dit staat natuurlijk erg sfeervol tijdens die donkere dagen. Naast kerstverlichting kan een kerstboom, kunstkerstboom of kersthuisje natuurlijk ook niet ontbreken. Bij Tuincentrum TuinWereld bent u voor alle kerstartikelen op het goede adres. Kom eens langs bij één van onze vestigingen om inspiratie op te doen! Benieuwd welke soorten verlichting wij verkopen? Lees dan snel verder!

De voordelen van LED kerstverlichting

We kunnen er tegenwoordig niet meer omheen: LED verlichting. Bij TuinWereld vindt u veel LED kerstverlichting in diverse soorten en maten. De afgelopen jaren is LED verlichting steeds populairder geworden en daardoor ook een stuk goedkoper. Tijdens de kerstdagen wordt er vrijwel alleen maar LED verlichting verkocht. Vroeger werd er over LED verlichting gezegd dat dit niet zo sfeervol zou zijn. Niets is minder waar, want LED verlichting is juist heel sfeervol en tegenwoordig in allerlei kleuren te koop. Wat zijn nu precies de voordelen van LED verlichting?

  • Ledlampen zijn energiezuinig. Vergeleken met bijvoorbeeld een halogeenlamp bespaart u met een ledlamp zo'n 90% energie. Dat is zeker de moeite waard om voor ledlampen te kiezen, toch?
  • LED verlichting gaat een stuk langer mee. Voorbeeldje: een gloeilamp gaat ongeveer 1000 uur mee, terwijl een ledlamp ongeveer 35.000 uur meegaat.
  • Ledlampen geven meteen licht!
  • Gloeilampen en halogeenlampen worden warm en soms zelfs heet als ze een tijdje branden. Een ledlamp wordt niet warm of heet.

Kerstverlichting kopen bij TuinWereld

Kerstverlichting kopen bij TuinWereld

Hoeveel kerstverlichting in uw kerstboom?

Hoe meer lichtjes in de kerstboom, hoe beter! Met een kerstboom of kunstkerstboom mag u echt wel even flink uitpakken met prachtige kerstversiering, een piek, slingers en uiteraard ook mooie kerstverlichting. Er zijn diverse soorten kerstboomverlichting, denk dan bijvoorbeeld aan cluster verlichting, snake verlichting en rice verlichting. Het verschil van deze verlichting zit in de hoeveelheid lampjes en hoe deze lampjes in het snoer zijn verwerkt. Heeft u eenmaal een keuze gemaakt welke verlichting u wilt. Dan kunt u onderstaand schema gebruiken als richtlijn voor de hoeveelheid lampjes in de boom:

  • Boom 160 cm / Minimaal 12 meter lampjes
  • Boom 180 cm / Minimaal 14 meter lampjes
  • Boom 200 cm / Minimaal 16 meter lampjes
  • Boom 220 cm > / Minimaal 18 meter lampjes

Aantal lampjes

Hoogte boom

Cluster

Snake

Rice

mini

 

100cm

768

 

160

120

 

150cm

1152

500

240

160

 

180cm

1536

500

240

180

 

200cm

2x1152

700

320

200

 

230cm

2x1536

700

360

240

 

Kerstboomverlichting koopt u natuurlijk bij Tuincentrum TuinWereld

Wilt u graag inspiratie opdoen voor de kerstdagen en bent u op zoek naar mooie kerstboomverlichting? Of misschien bent u op zoek naar mooie kerstfiguren? Kom gerust eens langs in één van de winkels van tuincentrum TuinWereld. U vindt onze vestigingen in Malden, Tiel, Wijchen en Bocholt. Hier hebben wij vanaf ongeveer oktober een mooie kerstshow die u kunt komen bekijken. Bij ons vindt u de mooie creaties en decoraties voor de feestdagen. Komt u snel eens langs?

Bekijk hier de openingstijden!

Toon filters Verberg filters

Filter producten

€   - 
Wis selectie
1 - 12 van 131 producten