Tuin & Terras

Bij Tuincentrum TuinWereld kun je daadwerkelijk alles vinden voor tuin en terras. Denk dan bijvoorbeeld aan bloempotten en plantenbakken voor buiten, tuingereedschap, gewasbescherming, gazon, vijver, tuinverlichting en terrasverwarmers. Wij hebben vestigingen in Malden, Tiel, Wijchen en Bochtelt in Duitsland. Je bent in één van onze vestigingen van harte welkom om ons ruime assortiment te bekijken.

Toon filters Verberg filters

Filter producten

€   - 
Wis selectie
1 - 60 van 1080 producten

Alles voor jouw Tuin & Terras vind je bij Tuincentrum TuinWereld! Bekijk hieronder een selectie van onze producten:

Terrasverwarmer

Stel je eens voor: het is net te fris om buiten te zitten, maar je wilt wel buiten in jouw tuin of terras zitten. De oplossing? Een terrasverwarmer! Door de verwarmer aan te zetten, wordt het een stuk aangenamer om buiten te zitten en van jouw tuin of terras te kunnen genieten. Zo kun je ook buiten zitten wanneer het wat kouder is. Terrasverwarmers worden ook wel heaters genoemd. Bij Tuincentrum TuinWereld verkopen wij verschillende soorten terrasverwarmers. Denk dan bijvoorbeeld aan een terrasverwarmer met infrarood verwarming. Deze kan heel gemakkelijk aan de muur worden bevestigd. Daarnaast zijn er ook terrasverwarmers op gas of elektrisch. Wil je een heater aanschaffen? Denk dan eerst goed na waar je hem wilt hebben in de tuin. Er zijn namelijk ook terrasverwarmers op wieltjes te verkrijgen die heel gemakkelijk verplaatst kunnen worden. Wil je graag advies of tips over de terrasverwarmers? Kom gerust eens langs in één van onze vestigingen. Onze medewerkers van Tuincentrum TuinWereld helpen je graag!

Tuin & Terras | TuinWereld

Vijver

Wil je een echte sfeermaker in de tuin? Dan is een vijver een goed idee. Veel mensen vinden vijvers leuk en leggen deze aan in hun tuin. Het is vooraf wel heel belangrijk om hier goed over na te denken. Er zijn namelijk veel verschillende soorten vijvers. Wil je een vijver met vissen of zonder vissen? Of wil je juist een vijver met alleen planten? En welke planten en vissen gaan goed samen en welke niet? De medewerkers van Tuincentrum TuinWereld kunnen je alles vertellen over de plaatsbepaling van een vijver, het aanleggen van een vijver en hoe de vijver het best kunt onderhouden.

Tuingereedschap

Goed tuingereedschap is het halve werk! Met goed gereedschap kun je heel gemakkelijk jouw tuin onderhouden. Heb je mooie bomen in de tuin staan? Dan is een bladblazer erg handig in gebruik om alle bladeren gemakkelijk op te ruimen. Heb je een mooie stuk gras in de tuin? Dan kan een goede grasmaaier natuurlijk niet ontbreken. Bij onze vestigingen van Tuincentrum TuinWereld vind je onder andere ook heggenscharen, elektrische snoeischaren, kettingzagen, grasmaaiers, tuinscheppen, handschoenen en praktische kruiwagens. Een bekend merk wat bij Tuincentrum TuinWereld te verkrijgen is, is Gardena. Gardena staat bekend om al zijn producten voor in de tuin. Denk dan bijvoorbeeld ook aan besproeiingssystemen, verzorging van struiken en bomen en diverse pompen. Wil je meer informatie over het assortiment met tuingereedschap? Neem gerust eens contact op met de medewerkers van ons mooie tuincentrum.

Alles voor jouw tuin vind je bij TuinWereld!

Ben je benieuwd geworden naar ons assortiment met (handige) producten voor tuin en terras? Je bent bij Tuincentrum Tuinwereld op het juiste adres. Onze tuin en terras experts helpen je graag verder! Bekijk de openingstijden van al onze vestigingen en dan zien we je hopelijk snel bij Tuincentrum TuinWereld.